Om oss

Åsa heter jag och bor tillsammans med min make Daniel och fyra döttrar i ett hus i Karlskoga. Sanna född -01, Saga född -03, Jasmin född -06 och Matilda född -13.

Jasmin, Saga,  Matilda och Sanna.

I huset bor för tillfället 7st katter o alla är coonisar! De har sällskap av en liten hund vid namn Snobben som är chihuahua/pappilon.

Jag har alltid älskat katter och min första katt var en huskatt (skogisblandning) vid namn Måns. Han blev dock bara 4½år pga njurproblem.

Jag har alltid faschinerats av maine coonens storlek men då jag är lättövertalad blev våran 1:a gemensamma katt en silver bengal. Han hette Moonstrings Silver Saint och bodde sitt sista år tillsammans med en annan familj då han inte trivdes med alla nya kompisar som började flytta in i huset. Han var den snällaste katten i världen.  R.I.P älskade vän.

Silver

Silver

Silver

Våran första maine coon flyttade in i augusti 2009 och var en vacker svartsmoke hane vid namn Showbis Gigolo alias Gizmo. Han var tänkt till avel men pga en missbildning på bäckenet blev han tyvärr kastrerad.

Daniel & Åsa

Daniel & Åsa

Daniel & Åsa

Jag (Åsa) är den som sköter det mesta gällande katteriet. Det är min passion och trotts motgångar är det ändå det jag lever för och älskar mina katter. Jag har läst Pawpeds G1 och G2 kurser (väntar på G3) samt är SVERAK DIPLOMERAD uppfödare med tillstånd från länsstyrelsen att driva katteri.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *