Om oss

Åsa heter jag och bor tillsammans med mina katter och döttrar i Karlskoga. Sanna född -01, Saga född -03, Jasmin född -06 och Matilda född -13.

Jasmin, Saga,  Matilda och Sanna.

Hos oss bor för tillfället 7st katter, 5 coonisar och 2st sphynxar.

Jag har alltid älskat katter och min första katt var en huskatt (skogisblandning) vid namn Måns. Han blev dock bara 4½år pga njurproblem.

Jag har alltid faschinerats av maine coonens storlek men 1:a raskatten blev en silver bengal. Han hette Moonstrings Silver Saint och bodde sitt sista år tillsammans med en annan familj då han inte trivdes med alla nya kompisar som började flytta in hos oss. Han var den snällaste katten i världen.  R.I.P älskade vän.

Silver

Silver

Silver

Min första maine coon flyttade in i augusti 2009 och var en vacker svartsmoke hane vid namn Showbis Gigolo alias Gizmo. Han var tänkt till avel men pga en missbildning på bäckenet blev han tyvärr kastrerad.

Jag (Åsa) är den som sköter allt vad gäller katteriet. Det är min passion och trotts motgångar är det ändå det jag lever för och älskar mina katter. Jag har läst Pawpeds G1 och G2 kurser (väntar på G3) samt är SVERAK DIPLOMERAD uppfödare med tillstånd från länsstyrelsen att driva katteri.

Jag har under sommaren 2021 minskat ner mitt katteri lite pga flytt från hus till lägenhet. Jag kommer fortsätta med min uppfödning men i en mindre skala än tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.